Adatvédelem

Azzal hogy Ön a AlatiOprema (alatioprema.rs) weboldalt használja, elfogadja és egyetért a következő adatvédelmi politikával. Ha nem fogadja el az Adatvédelmi Politikában foglalt feltételeket, kérjük azonnal szüntesse meg a weboldal és a szolgáltatásai használatát.

Az adatvédelmi politika időnként változhat a weblap tartalom frissitésekor. Ajánljuk hogy időnként ellenőrizze ezt a lapot hogy mindig tisztában legyen a változásokkal.

Minden személyes adatot amit Ön megoszt velünk mint felhasználó vagy látogató, feldolgozásra kerűl, hogy a AlatiOprema (alatioprema.rs) szolgáltatásait optimális körlményekben tudja kinálni.

A AlatiOprema (alatioprema.rs) webplapját üzemelteti, székhelye Jermenska 6, Južno-bački, Novi Sad, regisztrációs száma .

A AlatiOprema (alatioprema.rs) regisztrálási ürlap kitöltése által, a felhasználó kijelenti hogy kifejezetten és egyértelműen beleegyezik, hogy személyes adatait, a AlatiOprema (alatioprema.rs) adminisztrátorai feldolgozzák és felhasználják az alábbi műveletek érdekében:

  • Az ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel;
  • A megrendelések feldolgozása;
  • Részvétel külömböző versenyeken, promóciókon és játékokon;
  • Nem kereskedelmi vagy adminisztrativ tipusú üzenetek küldése (módositások a weblapon, felhasználó fiók, stb);
  • Ajánlatok, promóciók, kedvezmények, akciók, reklám és marketing üzenetek küldése a AlatiOprema (alatioprema.rs) tevékenységeivel kapcsolatban és a harmadik felek tevékenységeivel kapcsolatban amelyekkel a AlatiOprema (alatioprema.rs) bármilyen természetű kapcsolatban van (beleértvea kereskedelmi tevékenységeket is).

Az üzlet tárolni fogja a személyes adatokat és fel fogja használni a felhasználók informálása érdekében, a AlatiOprema (alatioprema.rs) fiókok státusszával kapcsolatban, itt beleértve a megrendelések státusszát, fejlődését de a kinált termékek és szolgáltatások értékelését is.

Az online fizetési folyamat alatt kért információk, a fizetési feldolgozás szolgáltatók feltételei hatálya alá tartoznak és ebben az esetben a AlatiOprema (alatioprema.rs) nem kéri és nem tárolja a kártyájával kapcsolatos részleteket és információkat.

Ha bármilyen kérdése van ezekkel az adatvédelmi feltételekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot velünk a dedikált kapcsolat űrlap segitségével vagy irjon nekünk a következő email cimre: webmaster@example.com.

  
  

  

Márka filter

  

  

Különleges ajánlatok

  

  

Vásárlók véleményei

 

Prodavac koga bih od sveg srca preporučio svima. Pri preuzimanju predmeta, pitao sam da li je moguce da se roba zameni ako nije nešto uredu. Bez p...

Željko Škrbić

Olvass több vélelményt
 
  


  

Cimkék (tag)