Leírás
NAMENA PROIZVODA: Za pre-fermentativnu maceraciju crnog grožđa.
EFEKAT NA VINO: Lallzyme Cuvée Rouge predstavlja specifični enzimski preparat koji se odlikuje optimalnim balansom pektinaze i bočnih aktivnosti za pre-fermentativnu maceraciju u proizvodnji crvenih vina. Pojačava oslobađanje polisaharida i aromatskih prekursora iz ćelijskih zidova bobice grožđa.
DOZIRANJE: 2-3 g/hl
UPUTSTVO ZA UPOTREBU:Rastvoriti enzim u odgovarajućoj količini vode ili šire (na primer 1 gram enzima u 10 grama tečnosti) i dobro umešati u ostatak kljuka.
Pre-fermentativna maceracija pokožice na temperaturi 15-25°C / 2-6 dana doziranje 2-3 g/hl.
Hladno macerativno natapanje pokožice na temperaturi <12°C / 2-6 dana 2-3 g/hl.
Proizvodi: LALLEMAND S.A.S. podružnica Lallemand Inc. Saint Simon, Francuska
Danstar Ferment A.G,Suisse,Švajcarska
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo Topola, Srbija.