Kvasac Uvaferm HPS, Lallemand 500g

Enovitis
4 750,00 RSD (tartalmazza az ÁFÁ-t)
a szállítási költséget nem tartalmazza
Enovitis
Termék kód - SKU ENO-152

Leírás

NAMENA PROIZVODA: Kvasac Uvaferm HPS daje doprinos u zaokruženosti ukusa kod crvenih vina.

EFEKAT NA VINO: Proteklih godina sprovedeno je mnogo ispitivanja sa sojem HPS, koja su pokazala da hiperprodukcija manoproteina ima veliki uticaj na kvalitetu vrhunskih crnih vina. U komparativnim ispitivanjima sa grožđem kao što je Cabarnet Sauvignon, Merlot i Tempranillo, senzornom evaluacijom na kraju fermentacije vina su bila na ukusu zaokružena i imala su ukus slatkih tanina. Pored ovoga, vina su imala snažan sortni karakter sa ukusom kandiranog voća. Takođe, ima pozitivni učinak na stabilnost boje. Godine istraživanja od strane Centro Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) u Španiji, uz podršku Lallemanda rezultiralo je nastankom Uvaferm HPS-a. Kvasac je dobijen selekcijom uz pomoć nove metode, patentirano od CSIC-a, kako bi se dobio soj koji ima hiperprodukciju manoproteina.

DOZIRANJE: 20 – 40 g/100 l

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:  Rastopiti kvasac u 10 puta većoj količini čiste vode zagrejane na 37°C. Promešati i ostaviti 15 minuta, lagano ga ohladiti na temperaturu kljuka  i odmah inokulirati kljuk rehidriranim selekcioniranim kvascem. Razlika temperature rehidriranog kvasca i mošta ne sme biti veća od 10°C

Proizvodi: DANSTAR FERMENT AG, Fredericia, Danska,podružnica Lallemand Inc.
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

Részletek

SKU
ENO-152
Kategóriák
Tömeg
0.7 kg
Márka

Mit mondanak az ügyfelek

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása