Leírás
NAMENA PROIZVODA: Tanin SR je visoko koncentrisani katehinski tanin sa visokim udelom taninske kiseline (preko 70%).
EFEKAT NA ŠIRU I VINO: Koristi se u maceraciji crvenog vina. Pospešuje stabilizaciju boje i povoljno utiče na strukturu vina. Takođe, može se koristiti i kod belih vina gde utiče na zaokruženost vina.
DOZIRANJE: Doza kod dodavanja u maceraciji: 15-30 g/100 kg grožđa.
Doza u vinifikaciji: 15-30 g/hl, uz provetravanje.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Tanin SR se pre upotrebe treba razmutiti u maloj količini tople vode uz mešanje da bi se izbeglo stvaranje grudvica. Dodaje se tokom maceracije ili vinifikacije.
Proizvodi: Perdomini-IOC S.p.A, S. Martino Buon Albergo (VR) Italija
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.
Részletek
Mit mondanak az ügyfelek
A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása