Leírás
Liveni gusani tiganj je idealan za zdravo i tradicionalno pripremanje hrane kod kuće,kao i u prirodi.
Postoji četiri načina pripremanje hrane u njemu:
- Prženje mesa, povrća i jaja, sa i bez ulja
- Kuvanje
- Pečenje u rerni do 500 °C (sve vrste hleba, pita i pica)
- Roštiljanje u prirodi ili kod kuće.
Tiganji se mogu koristiti u domaćinstvu na svim vrstama šporeta, a u prirodi, direktno na vatru ili žar.
Liveni tiganj dugo zadržava toplotu, tako da hrana pripremljena u njemu dugo ostaje topla.
Lak je za održavanje.
Posle svake uptrebe, kada se osuši, nauljiti ga.
Prečnik: 16 cm
Dubina: 4 cm
Težina: 900 g
Daska za sečenje namirnica i serviranje hrane.
Daska, kao i ostali proizvodi od drveta su laki za održavanje.
Posle upotrebe je oprati hladnom ili mlakom vodom, sunđerom, ne koristiti žicu.
Nakon pranja obrisati je krpom ili ubrusom.
Prevelika toplota i prevelika vlaga ne odgovaraju drvetu, može doći do pucanja.
Da bi daska duže trajala, možete premazati nakon pranja nekim jestivim uljem(suncokretovo, maslinovo itd.).
Tako će daska trajati duže, i biti sjajna.
Materijal: Bukva
Dimenzije: 33,5 x 24,5 cm
Proizvodjač: Srbija