Kako kupiti

Biranje proizvoda

Kada pronađete željeni proizvod kliknite na Dodajte u korpu. Bićete preusmereni na stranicu Korpa za kupovinu, gde ćete moći da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi, promenite količinu proizvoda, uklonite jedan ili više proizvoda iz svoje korpe za kupovinu. Ukoliko želite da se vratite nazad i kupite još neki proizvod, kliknite na Nastavite kupovinu.

Informacije o isporuci

Kliknite na dugme Potvrdite da završite naručivanje. Ukoliko ste novi korisnik potrebno je da kreirate nalog popunjavanjem sledećeg formulara. Prijava će trajati 1-2 minuta, i nakon toga ćete biti u mogućnosti da izvršite naručivanje. Ukoliko se adresa za isporuku ne poklapa sa adresom za naplatu, molimo izaberite Unesite novu adresu za isporuku opciju i unesite ostale neophodne informacije.

Zaključite naručivanje

Da biste izvršili naručivanje, molimo izaberite željeni način plaćanja i koristite polje Komentari da unesete dodatne informacije. Ukoliko se slažete sa Uslovima korišćenja, kliknite na Naruči kako biste prešli na sledeći korak.

U zavisnosti od detalja porudžbine i dostupnih mogućnosti možda će biti potrebno da izaberete način isporuke koji uključuje određene troškove. Proverite sve troškove isporuke pre zaključivanja porudžbine.

Cenovnik dostave

Srbija i Kosovo

0 kg. - 5 kg. - 310din.
5 kg. - 30 kg. - 340din. 

30 kg. - 50 kg. - 610din. 

Crna Gora i BiH

0 kg. - 1 kg. - 1070din.
1 kg. - 5 kg. - 1.520din. 
5 kg. - 10 kg. - 1.900din. 
10 kg. - 20 kg. - 2.340din. 

20 kg. - 29 kg. - 2.550din. 

Hrvatska, Slovenija, Makedonija

0 kg. - 5 kg. - 2.050din.
5 kg. - 10 kg. - 2.900din. 

10 kg. - 20 kg. - 4.600din.  


Robu u inostranstvo isporučuje Pošta Srbije, a uz prethodni dogovor sa kupcem, šaljemo i u druge zemlje. 

  
  

  
  

  

Iskustva korisnika

 

Prodavac koga bih od sveg srca preporučio svima. Pri preuzimanju predmeta, pitao sam da li je moguce da se roba zameni ako nije nešto uredu. Bez p...

Željko Škrbić

Pogledajte ostala iskustva korisnika
 
  

  
  

  

Posetite našu Facebook prodavnicu