Načini plaćanja

AlatiOprema (alatioprema.rs) nudi sledeće načine plaćanja:

Plaćanje pouzećem

Ukoliko želite da izvršite plaćanje pouzećem, isplata se vrši prilikom isporuke porudžbine. Ukoliko je isporuka putem kurirske službe, isplata se vrši direktno osobi koja vrši isporuku.

Plaćanje preko računa

Nakon što ste izvršili naručivanje, dobićete sve neophodne informacije za plaćanje preko računa. Isporuka će biti izvršena tek nakon što je uplata potvrđena.

Online plaćanje - Paypal

PayPall Vam omogućava apsolutno sigurno online plaćanje. Možete koristiti novac sa Vašeg PayPall naloga da biste izvršili plaćanje ili možete platiti direktno kreditnom karticom, čak iako nemate PayPall nalog.

Sa PayPal-om, informacije o kreditnoj kartici ćete uneti samo jednom, jer se podaci čuvaju i veoma su zaštićeni na PayPal serveru.

Plaćanje karticama - eMS

Možete izvršiti plaćanje vašom ličnom platnom karticom, na apsolutno siguran način. Online plaćanja korišćenjem platne kartice, VISA ili MasterCard, je zaštićen metod, jer se vaši podaci kartice ne čuvaju od strane procesora transakcija, pošto su zaštićeni i kriptovani.

Molimo Vas da pre plaćanja platnom karticom proverite da li je proizvod koji Vas interesuje na stanju za isporuku po uplati.
Da biste platili svoju porudžbinu, potrebno je da unesete broj platne kartice, datum isteka i CVV2/CVC2 kod (poslednje tri cifre koje se nalaze na poleđini vaše kartice, u liniji gde se nalazi i vaš potpis). 

Najčešće postavljana pitanja (FAQ) u vezi sa On-line plaćanjem platnim karticama: OVDE


Lično preuzimanje:

Roba koja je naručena preko www.alatioprema.rs i uplaćena preko virmana ili uplatnicom na žiro račun Alatioprema d.o.o. ili preko kreditnih kartica (American Express, Visa, Maestro, Mastercard, Dina) može se  lično preuzeti u našem skladištu u Jermenskoj 6 u Novom Sadu.