O nama

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu. U samom početku naše poslovanje je bilo bazirano na internet prodaji alata, ali kako je vreme prolazilo proširili smo ponudu (oprema za enologiju, oprema za pčelarstvo, oprema za navodnjavanje, električni uređaji), kako bismo na što bolji način mogli da zadovoljimo želje i potrebe naših kupaca. Tako je i nastala nova internet prodavnica koja Vam omogućava da istražite i poručite proizvod bez registracije. Ponuda proizvoda je izuzetno velika sa preko 10.000 proizvoda.

Naša misija je da što više osluškujemo potrebe i želje naših kupaca i u skladu sa time širimo asortiman. Imperativ je cena, trudimo se, a možete se i uveriti da smo najpristupačniji na tržištu. Izuzetna saradnja sa našim kupcima nas drži sve ove godine u poslu i čini nas toliko dobrim. Poštujemo svakog kupca kako u smislu vremena, tako i njihovog novca i samim tim svaki dogovor bude ispunjen.

Određene proizvode imamo na lageru na našoj adresi te je stoga moguće videti naše proizvode i lično ih preuzeti u sedištu kompanije, uz dokaz o uplati na naš tekući račun. Da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili nas kontaktirajte putem mail-a. Proizvodi koji se ne nalaze kod nas na lageru šalju se direktno iz magacina dobavljača na Vašu adresu.

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom. 

Svi proizvodi se mogu poslati kurirskom službom na Vašu adresu. Troškove transporta snosi kupac i oni se obračunavaju prema masi proizvoda i isti su na teritoriji cele Srbije.