Enzim za voće Lallzyme BETA, Lallemand

Enovitis
3 450,00 RSD (tartalmazza az ÁFÁ-t)
a szállítási költséget nem tartalmazza
Enovitis
Termék kód - SKU ENO-23

Leírás

NAMENA PROIZVODA: Enzim Beta je mešavina pektinaze i beta-glukozidaze sa jakom glukozidnom aktivnošću koji se koristi za oslobađanje arome kod aromatičnih sorti grožđa. Namenjen je da poveća arome u belim i roze vinima.

EFEKAT NA VINO: Enzim Lallzyme BETA oslobađa začinske i mirisne supstance u vinu. Što je veći mirisni potencijal grožđa to će srazmerno ovaj enzim povećati arome u vinu. U tom smislu daje odlične rezultate kada je primenjen na muskatne sorte, Gewurztraminer, Sauvignon i druge mirisne sorte.

DOZIRANJE: 5 g/hl, 3.0-4.0 g/hl za standardne uslove, pri temperaturi iznad 15°C

4.0-5.0 g/hl za niže temperature, od 13 do 15°C

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Rastvoriti enzim u odgovarajućoj količini vode ili šire (na primer 1 g enzima u 100 grama tečnosti) i dobro umešati u ostatak kljuka. Dodati Lallzyme BETA u vino posle fermentacije, po potrebi. Vreme kontakta je obično između tri i šest nedelja, zavisi od temperature, i može biti različito za svako vino. Zaustaviti rad enzima kad se postigne željena aroma sa minimalnom količinom bentonita. Ispod 13°C enzim radi vrlo sporo i otežano.

Lallzyme BETA je protein, ne koristiti bentonit tokom tretmana enzimom. Predlaže se preliminarni test na maloj količini vina za proveru potencijala aroma u vinu. Na aktivnost enzima ne utiču normalne doze SO2.

Proizvodi: LALLEMAND S.A.S. podružnica Lallemand Inc. Saint Simon, Francuska
Danstar Ferment A.G,Suisse,Švajcarska
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo Topola, Srbija.

Részletek

SKU
ENO-23
Kategóriák
Tömeg
0.2 kg
Márka

Mit mondanak az ügyfelek

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása