Kvasac Lalvin Persy HP, Lallemand 500g

Enovitis
4 399,00 RSD (tartalmazza az ÁFÁ-t)
a szállítási költséget nem tartalmazza
Enovitis
Termék kód - SKU ENO-129

Leírás

NAMENA PROIZVODA: Kvasac Persy HP koristi se za upravljanje sumpornim jedinjenjima u crvenim vinima. Zbog svoje sposobnosti da izbegava stvaranje SO2 i H2S poseduje odlične performanse fermentacije i tolerancija na alkohol.

EFEKAT NA VINO: Pouzdano fermentira crvene sorte poput Sirah, Tempranillo i Pinot noir, dopunjavajući njihov sortni karakter, svežinu i postojanost arome. Dobra kompatibilnost sa malolaktičkim bakterijama.

DOZIRANJE: 25 g/hl

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Postupak za fermentaciju od 1000 l.
1) Dodajte 300 g Go-Ferm Protect/ Go-Ferm Protect Evolution u 5 l vode od 40-43 ° C čiste vode bez hlora. Mešajte dok se ne dobije homogena suspenzija bez grudvica.
2) Kada je temperatura ove suspenzije između 35-40 ° C, posipajte polako i ravnomerno 250g kvasca
uz lagano mešanje.
3) Ostavite da odstoji 20 minuta pre daljeg laganog mešanja.
4) Rehidrirani kvasac pomešajte sa malo soka, postepeno prilagođavajući temperaturu suspenzije kvasca unutar 5-10 ° C temperature soka / šire.
5) Inokulirajte u širu.
Dalje napomene
Koraci 1-5 treba da se završe u roku od 30 minuta.
Najbolje je ograničiti količinu prvog soka / šire na jednu desetinu zapremine suspenzije kvasca i sačekati 10 minuta pre dodavanja soku.
Da biste umanjili hladni šok, osigurajte da temperaturne promene budu manje od 10 ° C.
Preporučuje se da sok / šira  mora biti inokuliran ne nižim od 18 ° C.
Preporučuje se upotreba složenog hranljivog izvora azota, kao što je Fermaid AT  ili Fermaid O .

Proizvodi: DANSTAR FERMENT AG, Fredericia, Danska,podružnica Lallemand Inc.
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

Részletek

SKU
ENO-129
Kategóriák
Tömeg
0.7 kg
Márka

Mit mondanak az ügyfelek

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása