Letve za vino Extreme Intense Francuski hrast PRONEKTAR

Enovitis
1 250,00 RSD (tartalmazza az ÁFÁ-t)
a szállítási költséget nem tartalmazza
Enovitis
Termék kód - SKU ENO-164

Leírás

NAMENA PROIZVODA: Letve za vino Extreme Intense od francuskog hrasta selekcionisane Oakscan procesom-metodom sa visokim sadržajem tanina. Jak doprinos aromama na tostirano, crnu čokoladu,blago na dim i mineralne note kod belih vina. Jaka struktura na ukusu zahvaljujući specijalnoj termičkoj obradi, punoća, slatkoća i postojanost. Cilj da se dobiju tipične, intenzivne arome na hrast.

EFEKAT NA ŠIRU I VINO:

Bela vina: na početku alkoholne fermentacije radi dobijanja dobro integrisanog ukusa na hrastovinu u povećane voćnosti u vinu.

Crvena vina: Pre malolaktičke fermentacije u cilju poboljšanja aroma i maksimalne integracije tanina ili na početku odležavanja.

DOZIRANJE: Kod zrelih egzotičnih belih sorata kao što su Sauvignon Blanc, Sauvignon Gris, Verdejo, za izdašan karakter na hrastovinu uz punoću i postojanost ukusa: 1.5letva/hl, 1/3 Extreme Complexe na početku alkoholne fermentacije.

Za sveži, voćni tip finog Merlot-a, u cilju dodatne slatkoće i kompleksnosti: 2 letve/hl, 1/3 Extreme Complexe na početku malolaktičke fermentacije ili na početku odležavanja.

Brendiju kome trebaju kompleksne i snažne arome na čokoladu i tost, kao i izražena punoća : 3 letve/hl, 50% Extreme Complexe.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Preporuka je da se letve fiksiraju na sredini tanka na pola visine na odgovarajuće nosače.
Preporučena temperatura odležavanja 15°C minimum uz striktan monitoring mikrobioloških uslova.
Preporučeno trajanje kontakta: Minimum 4 meseca, uz organoleptički monitoring.

Dimenzije letve: 960x47x7mm

Težina:+-200g

Pakovanje: komad

Proizvodi:Sciage du Berry S.A.S,Pronektar,Jonzac,Cedex,Francuska

Mit mondanak az ügyfelek

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása