Enzim za voće 100gr. Lallzyme OE Lallemand

Enovitis
3.499,00 RSD (IVA incluso)
Spese di spedizione non incluse
Enovitis
Codice Prodotto - SKU ENO-39

Descrizione

NAMENA PROIZVODA: Enzim Lallzyme OE namenjen za maceraciju crnog grožđa i dobijanje vina punog ili srednje punog tela i za maceraciju mirisno neutralnih sorti belog vina.

EFEKAT NA VINO:Visokokoncentrisana pektinaza srednje koncentrisanih sekundarnih aktivnosti (celulaza, hemicelulaza) za jedan efikasan ali nežan efekat ekstrakcije.

DOZIRANJE: 1-1.5 g/hl.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:Rastvoriti enzim u odgovarajućoj količini vode ili šire (na primer 1 gram enzima u 100 grama tečnosti) i dobro umešati u ostatak kljuka.
Za fermentaciju u kontaktu sa pokožicom (neutralno i zdravo belo grožđe) na temp. 8 -14° C / 2-12 h, 1 – 1.5 g.
Za fermentaciju u kontaktu sa pokožicom na temp. 18 – 28° C / 2-12 dana, 1 g/hl.

Dettagli

Codice
ENO-39
Categorie
Peso
0.3 kg
Marca

Commenti

Possiedi o hai utilizzato il prodotto?
Pubblica commento