Enzim CUVEE BLANC 10gr. za belo grožđe

Srbija
550,00 RSD (с НДС)
цена не включает доставку
Srbija
Код товара - SKU SA31859

Описание

Namenjen za maceraciju belog grožđa sa pokožicom (Sovinjon, Šardone i dr.).

Dobijaju se vina bogata na ukusu sa izuzetnom punoćom.

Pektinaza sa glukozidazom, ali male celulazne i hemicelulazne aktivnosti omogućuje bolje isticanje soka i bistrenje

nakon presovanja, povećava aromatsku kompleksnost belih vina.

PRIMENA:

2 g / 100 kg grožđa.

Enzim otopiti u vodi ili širi 1:100, dodati na početku punjenja macerativnog tanka ili prese.

Vreme delovanja 3-8 h na 15 C, kod nižih temperatura i do 12 h, a bez kontrole temperature samo 2 h - koliko treba da

se razgrade pektini.

Подробности

Код
SA31859
Категории
Weight
0.1 kg
Brand
Ключевые слова

Комментарий

Do you own or have used the product?
Опубликовать комментарий