Enzim za voće 100gr. Lallzyme Fruit PL-PG Lallemand

Enovitis
2.250,00  RSD (sa PDV-om)
troškovi isporuke nisu uključeni
Enovitis
Kod proizvoda - SKU ENO-32

Opis

NAMENA PROIZVODA: Enzim Aspergillus niger, mešavina  pektin liaze i poligalakturonaze; prisutna je pektin metil-esteraza samo u tragovima.

EFEKAT: Pogodan je za ograničavanje sadržaja metanola u kljuku i sokovima. Idealan je za voćne proizvode namenjene destilaciji, pri čemu početni sadržaj metanola mora ostati što manji. Idealan je za voćne proizvode namenjene destilaciji, pri čemu početni sadržaj metanola mora ostati što manji. Normalno, enzimi za proizvodnju vina imaju izbalansiran sastav pektinaze koji ne izazivaju prekomerno povećanje metanola. Važno je zapamtiti da je sadržaj metanola usko povezan sa sirovinom (vrsta voća, specifičnost sorte, stepen zrelosti) i procesom proizvodnje.

DOZIRANJE: 5-10g/hl, u zavisnosti od voća

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Enzim PL-PG rastvoriti uz nežno mešanje u 10 puta više vode i ostaviti da odstoji nekoliko minuta. Rastvoreni enzim prskati po prerađenom voću. Jednom rastvoren u vodi mora se upotrebiti u roku od 2 sata.

Proizvodi: LALLEMAND S.A.S. podružnica Lallemand Inc. Saint Simon, Francuska

Danstar Ferment A.G,Suisse,Švajcarska

Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar