Enzim za voće 100gr. Lallzyme OE Lallemand

Enovitis
3.499,00  RSD (sa PDV-om)
troškovi isporuke nisu uključeni
Enovitis
Kod proizvoda - SKU ENO-39

Opis

NAMENA PROIZVODA: Enzim Lallzyme OE namenjen za maceraciju crnog grožđa i dobijanje vina punog ili srednje punog tela i za maceraciju mirisno neutralnih sorti belog vina.

EFEKAT NA VINO:Visokokoncentrisana pektinaza srednje koncentrisanih sekundarnih aktivnosti (celulaza, hemicelulaza) za jedan efikasan ali nežan efekat ekstrakcije.

DOZIRANJE: 1-1.5 g/hl.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:Rastvoriti enzim u odgovarajućoj količini vode ili šire (na primer 1 gram enzima u 100 grama tečnosti) i dobro umešati u ostatak kljuka.
Za fermentaciju u kontaktu sa pokožicom (neutralno i zdravo belo grožđe) na temp. 8 -14° C / 2-12 h, 1 – 1.5 g.
Za fermentaciju u kontaktu sa pokožicom na temp. 18 – 28° C / 2-12 dana, 1 g/hl.

Informacije

SKU
ENO-39
Kategorije
Težina
0.3 kg
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar