Enzim za voće Lallzyme C-MAX, Lallemand

Enovitis
9.899,00  RSD (sa PDV-om)
troškovi isporuke nisu uključeni
Enovitis
Kod proizvoda - SKU ENO-24

Opis

NAMENA PROIZVODA: Za bistrenje šire i vina u teškim uslovima (visok sadržaj pektina, niska temperatura, nizak pH).

EFEKAT NA VINO: Omogućuje brzo bistrenje šire i ispresovanog vina što takođe znači kraći kontakt između šire i čestica mutnoće čime se smanjuje rizik od neželjenih ukusa u vinu.

DOZIRANJE:Za bistrenje šire 0,5-2 g/hl.

Doza se povećava proporcionalno ako je mutnoća veća, grožđe zaraženo botritisom ili su pH i/ili temperatura šire niži, što se odnosi i na dužinu kontakta.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:Rastvoriti enzim u odgovarajućoj količini vode ili šire (na primer 1 gram enzima u 100 grama tečnosti) i dobro umešati u ostatak šire.


Informacije

SKU
ENO-24
Kategorije
Težina
0.3 kg
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar